Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek med ansvar för oss själva och våra barn.


Kärlek med ansvar

Ansvar för mitt liv ligger hos mig.
Ansvar för ditt liv ligger hos dig.
Båda har ansvar för liv som vi skapar
när du ligger hos mig,
och jag ligger hos dig.

Ska livet vi skapar få börja? Sluta?
Är dess öde nåt vi kan besluta?
En månad? Två? Tre? Varför är det så svårt?
Livsbeslut, bör de'
kanske tas en tid före?

Ansvar för mitt liv ligger hos mig.
Ansvar för ditt liv ligger hos dig.
Tar vi vårt ansvar för liv som vi skapar
om du ligger hos mig
och jag ligger hos dig?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Olle Ess
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-10-30 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Ess