Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför nämna saker vid dess rätta namn?


Stor rumpa

Inget fel med 'stor rumpa'.
Men visst har väl 'fulländad'
en mer positiv klang?




Prosa av Olle Ess
Läst 84 gånger
Publicerad 2019-11-01 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Ess