Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Text från 2019 10 31. Rätten att älska, om det så bara är kärleken till musik eller att springa i skogen, visst är väl längtan en 'rättighet'? Skrivsättet är ej en foting, om någon pet i meter, nu skulle få för sig det.


Vad då perspektiv?






Om allting är politik,
då är väl
även allting polemik,

perspektiv och kärlek?
Nä, där finns
ju menings löshet och

hat även, för
att inte tala
om konst, idrott

och även liv. Sport
ser du kanske som
en livsnödvändig het?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-08 15:41



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... jo jag ser kanske -
skönt att även du ser kanske -
då är vi ju minst två
på denna täppan ..
gillar din 'prosa'!
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP