Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halloween

Häxor ringer på
bus eller godis - bus
marschall i brevlådan




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-31 19:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jag tycker inte riktigt om Halloween. Har fått tandkräm på dörrhandtaget en gång när vi var bortresta. Inte kul.
2019-11-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin haiku med finurlig knorr! Hoppas att det inte brann!
2019-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag måste ingenting.
Halloween ska bekämpas och krossas.
2019-11-03

  Annie b'larsson VIP
jag tror man måste visa barn och ungdomar att man tycker om dem. att man vågar busa lite själv. att man tycker om livet helt enkelt. då blir dom glada och kommer med komplimanger. det är min erfarenhet.
2019-11-01

  Marita Ohlquist VIP
Förut var det små häxor som kom, igår var det ungdomar från högstadiet.
När dom inte fick godis, gick dom omkring och bankade på fönstren.
2019-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar dem.

2019-10-31

  Gunwale VIP
Hoppas bara den inte brann!
Gladbusiga ungar är underbart!
2019-10-31

  Larz Gustafsson VIP
De ska ha stryk.
Punkt slut.
Halloween kommer från Satan.
2019-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP