Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reviderad dikt.


TANKA 02.11.19

Munnen den gapar
människobarnet skriker
stönar och pustar.

Tavlan en bild ur tiden
blir med ångest förstenad.

© Bosse 2 november 2019




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-02 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten