Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STÄNGER AV

Jag stänger av

alla krav

Annars går jag

i kvav

 

LARZ GUSTAFSSON 3/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2019-11-03 14:05



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
När kraven blir för många Kan man sig blodig mot dem stånga.Stämmer.
2019-11-04

  Koloristen
Radioprataren Percy tyckte ju att folk som inte gillade hans program kunde stänga av radioapparaterna. Makes sense.

2019-11-04

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Den känslan och insikten kan komma, men så inser man att man borde stängt av ännu tidigare.
2019-11-03

  alicja lappalainen VIP
Ett kort och tydlig budskap.
2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP