Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oljelampan

Lyser varmt genom glaset
Oljelampan lever

På gatan utanför fönstret

Kallt
Mörkt

Men oljelampan lyser upp hans ögon
Värmer upp hans själ

Snart lyfter han

© Christer Johansson 2019-11-04




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-04 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP