Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Sent på kvällar, promenerar han på gator och tänder ibland ett cigarett
Han försöker att ta det lugnt och inte tänka på något speciellt
Han går och går och bryr sig inte om tiden
Kanske för att det finns ingen som väntar på honom i hans jävla liten lägenhet




Övriga genrer av Farzad Rahmani
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-07 15:53



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra iakttagelse av en ensam man.

2019-11-08

  Monika A Mirsch VIP
en brännande ensamhet... välfångat!
2019-11-08

  Öknens Ros VIP
Att vara ensam är lika illa som att känna sig ensam.
2019-11-07

    ej medlem längre
Smärtsamt vemod.


2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani