Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att förklara en tänkt verklighet för läsaren, om blott den är hugad att överse med texten. Klockan är inte längre kvart över tre och den är inte ens tio i sju. Året är inte 1814 o det är inte augusti.


Förklarade ord 2019 11 07







Måltid
-
är ofta nog den vätska
som intas under tiden
som loppet pågår. I to
ur de France, sitter de

kuvade på sin cykel. D
e jagar rekord, frågan
är bara av vilken sort.

Men tid-iga är de i vil
ket fall. När sedan må
lsnöret sprängs i Toro
nto Marathon, går det

nog på tid, trots att täv
laren nog är sen till mi
ddagen just den dagen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 368 gånger
Publicerad 2019-11-08 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP