Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingens hålldam

Jag vill inte vara någons hålldam
Mina dagar har eget innehåll
Jag vill inte underhållas
Uppehållas
Sitta och hålla mig
Hålla ihop
Hålla hand 
Hålla tand för tunga
Hålla med
Det är ohållbart
Håller mig helst för mig själv
Och håller hov utan lov
Så mina damer och herrar
Ni får leta er hålldam på annat håll




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-10 19:52



Bookmark and Share


    glasa VIP
bra
tydlig-stark
sååå bestämd

yes!!!
2019-11-19

  Blomma-Stjärna VIP
Jamen - den här var ju jättebra - fin energi!
2019-11-11

    Lena Staaf VIP
Väl rutet! Håll emot!
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP