Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Äppellaget

Vi som tillhör äppellaget
tänker inte släppa taget
äpplena är nu som bäst
du bjuds in till äppelfest!




Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-10 16:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fin hyllning till dessa vackert blommande träd och nyttiga sötsyrliga frukter!
2019-11-11

  Öknens Ros VIP
Vi har Åkerö och Melon, tyvärr ingen skörd i år.
2019-11-11

  ULJO
Ingrid Marie, favoriten
2019-11-11

  Blomma-Stjärna VIP
ja, äpplena är som godast nu, de faller självmant ner framför nosen på en :-)
2019-11-10

  KattenKin VIP
Så himla mysig! Känner mig som en äppelskrutt, som får smaka äppelkaka. Tack!! ;)
2019-11-10

  Per Rydberg
Så sant som det är skrivet!

2019-11-10

    ej medlem längre
Årets skörd blev ju inte så bra tyvärr ...
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP