Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avalon


Roxy music

Brian Ferry

Musik över tid

Otidsenlig

Rytmiskt
anspråkslös

Ingen musak
eller hissmusik

Flödande
inspirerande

Anspråkslös

Modern

Otidsenlig

Gentlemanna
mässig

Påtagligt dansant
och närvarande

Även för oss som aldrig
dansar nyktra








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-14 17:48



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Rytmen i texten är väldigt behaglig.
2019-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Denna fantastiska sång!
Jag tänker alltid på den som Roxy Musics farväl till oss alla. Vilket den ju också var, denna titellåt från deras avskedsalbum.
Den innehåller så mycket vacker melankoli.
En epok.
En era.
Och jag.
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP