Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


-


Charmören

Han kör förbi
Som en galning
Charmören
i bästa form

Om vi hade chans
Eller inte
Det spelar, väl,
ingen roll

Hur kort
kan man klippa romansen?
Hur snabbt
kan man glömma charmör?

Så snabbt
Man kan fånga blicken
Så lång
Man kan höra motor.

Han säjer
Som värsta svordomen
Det frasen
"Jag älskar dig "

Han skapat
Av alla kondomer
Som han
Nånstans satt på sig.





Bunden vers av izabella wallin VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-16 15:54



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Han skapat
Av alla kondomer
Haha vilket slut.
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP