Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


dricka

Det var en gång i vinter
I gammal, gammal stan.
Jag var så svag och törstig
Jag sökte en fristad.

Han gick mot mig på gatan
Så stilig, glad charmör
Vi körde mot varandra
Som jägare och björn.

Vem slängde dig på gatan
Min stakars lilla troll?
Av mig, du tror mig, säkert
Du få en annan roll.

Jag, är sa rik och mäktig
Och du som mjuk och len
En enda jag behöver
En flicka i min säng.

Jag vände utan tvekan
Mot lockande fasad-
om jag kan få en dricka
då bli jag himla glad

Vem satsar tid och krafter
på meningslös lek?
När man i nöd i natten
vem pratar om kärlek?

Vi hamnade i sängen
utan en enda ord
Han var så het och smaskig
Särskild hans söta blod

Han gav mig snaps och slanten
han var från början dömd
Jag somnade som bebis
med dricka drucken tömd




Bunden vers av izabella wallin VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-17 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP