Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det urkassa kastsystemet.


Helvetet på jord [haikuserie]

 

Osynligt rike
Latrinkungarnas ungar
Skyggar i skuggan

Nåd på en skala
Helvetets diktade tro
Siktar oförskyllt

Seden går hem där
Skriver livet i pannan
På den nyfödda

Ett förkastligt kast
Gud visar sitt ansikte
I ett förlorat




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-20 11:37



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra samhällskritisk haikusvit!
2019-12-20

    Lena Staaf VIP
Att födas in i en förlorande samhällsklass. Många gör det lite varstans i världen. Även här.
2019-12-20

    Jane S VIP
Det är så skönt att få kommentera dina texter för att dom alltid inpirerar. Inga trötta bokstavskombinationer här inte: Kast är kasst.
High five på den.:)
2019-12-20

  Blomma-Stjärna VIP
kastsamhälle
klassamhälle

det gäller att vara vid god kassa
i ett kass samhälle
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP