Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtär den du är [haiku]

 

Orons ostrondjur
Suger ur allt själagott
Lämnar livlöst skal




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-03 03:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Målande bild som känns allra längst in.
2019-12-03

    ej medlem längre
Vanligtvis känner jag mig lite skeptisk till sammansatta ord, särskilt när de överanvänds, vilket de verkligen inte gör här. Vilken kreativ fullträff med "orons ostrondjur". Analogien i naturens och djurens värld är verkligen målande.
2019-12-03

    Roger Runkar Ragnar
Fantastiskt formulerat och njutbart...!!!
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP