Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din egen process

Det smärtar och tar i en på ett obehagligt sätt
Ett flöde som förser hela sinnet och dokumentet med en vacker text
Texten ger sig inte utan motstånd
Du måste vinna seger efter seger innan texten slutar göra motstånd
Ett motstånd som du bara kan älska efteråt
Ett motstånd som ger alla dina texter en egen process
Låt aldrig denna process gå förlorad




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 268 gånger
Publicerad 2019-11-19 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill