Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkomst

Idag förmiddag
solen på sällsynt besök
försvann efter lunch




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-20 13:54



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
man får glädjas åt tillfällen
2019-12-04

  Anya VIP
Så var det här i onsdags. Annars är det bara grått, grått och grått. Bra fångade ord.
2019-11-24

  thyra
Här har inte varit sol på länge! Solcellslamporna lyser inte ens! Glädje när man får de få strålarna. Fint skrivit!
2019-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Härligt när solen skingrar de gråa, trista molnen!
Här har det varit mulet i flera dagar.
2019-11-22

  Lena K Nilsson VIP
Varje liten solstråle som kan leta sig fram i novembermörkret är välkommen!
2019-11-21

  Jan Widströmer VIP
Sådana iakttagelser tycks ibland väsentliga. November en ljusfattig månad.
2019-11-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja solen har också tittat här och stannat tills nu. Jättefint haiku!
2019-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP