Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÄRTAN I DINA ÖGON

Jag ser smärtan i dina ögon
Jag hör sorgen i din röst
Det gör ont i en mammas bröst
Så kom älskade unge kom i min famn
Jag ska trösta dig så gott jag kan och hoppas
att smärtan i dina ögon försvinner lite grann




Bunden vers av Biggan 58
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-20 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Biggan 58