Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN BROR

Du fanns där som en fast klippa
Till dig kunde jag alltid gå
När det stormade för hårt lugnade du mig
med din bestämda röst
När jag grät tröstade du mig med din blick
När jag skrattade gladdes du med mig och
visade ditt vackraste leende..

Saknar dig så min lillebror




Fri vers av Biggan 58
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-28 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Biggan 58