Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över allt mörker


Natt
överallt
här

innefattar
allt

utom just
ljuset

som främlingens
mörker

en gåta
outgrundligt
svårmod

En tung börda

att söka ljus
i mörker




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-21 00:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ljusreklam i Oslo

Jesus verdens lys
strax under
Osram lyser bedre
2019-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP