Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett levande hej då

Ge utrymme i centrum på ett tidigt hej, sätt ordet på pränt.
Passionen är arvslotten inom flera hallå, mera som ett tjena.
Olika smakrika surrande tjing, runtom essets mystiska hej svejs.
Ärret det är stående lika med olika som liknande en resa, till nya mål.
Älskar detta livsryck, som segrar för en gemensam delaktighets skull.
Nu börjar det, nu sätter ingång på en utgången ståplats sig fri.
Mellan mellanriket och avtagbara livsformer, lägger ett verkligt ja.
Filmen börjar strax, ses åter på en livsgåta, med hoppet från snabbspolningen.
Snacka om tidsaxel, vilket är den nya drömmen om ett mäktigt just det?
Sådan riktad tid byggs med mod, förenar tentakler och ett levande sinne.
Humor med mera respektfulla ord, eller är detta bara ännu mera åskådat i en liten snattrande tankeväxel?
Tankar som snurrar, livet i all enkelhet en enda minneslinje.
Med evigheten som den förenklade gåtan på alla skuggor, drömmen accepterar nutidens skrivna minnesförluster.
Givas eller tagas, så överlever nästa etapp nya sätt att bygga drömmar.
Passet till drömmens värld, en gåta på ett levande hej då.





Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2019-11-22 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP