Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idéer är fria

Uret saknar motstycke men idéerna är alltid fria.
Det yttre fältet ska omsluta tankarna runt denna öppna livsform.
Friar mina gåvor på en redan funnen källa.
Släpper taget om denna idérika tankemask.
Svårhanterliga drömmar ska leva friare än tiden.
När vi är borta så ska livet bli funnet.
Rinner genom denna spridda livsform och ställer intresset högst.
Kanske att förlorade årstider ska leva friare än undret kan leva.
Bygger nyare intressen på en högre plattform i livets berg.
Kommer livet att följa oss medvetna om alla verkningar?
Samlar mina krafter och flödar genom livets mirakel.
Öppensinnade kärl stänker genom en mycket unik form.
Lägger ihop mina drömmar med era sinnesfröjder.
Viljan handlar om att utvecklas.
Idéer samlar folkslag i sin sökande efter totala frön.
Evakuerar den första livlinan med hopp.
Räddad eller åter jordens invånare fria?
Vem gav mig denna nya idé?
Där alla former viker av mot livstiden.
En idé ett hopp en ny frihet.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-17 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP