Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanon, kalas och toppen


Man vill inte ligga och skräpa

Jag skäms lite
för att bara låta kroppen ligga kvar
när jag lämnat den
i sjuksängen
eller vid olyckstillfället,
och låta andra hantera kadavret

Visst vore det kanon, kalas och toppen
om kroppen kunde försvinna
som en poppande såpbubbla
över förstutrappen
i dödsögonblicket,
lämnande bara en utglesad svärm
glimmande minnesbilder
som dansande fröglitter
i motljuset hos de levande!

Ingen vill väl ligga och skräpa




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2019-11-23 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP