Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En samling spretande sentenser medan mörkret faller och vi med det


Gamla djungelordspråk

När tystnaden talar, står tiden stilla.

Ibland går Fan på torra land på stadens gator med hunden Devil, något som allt oftare idag.

Intet är som väntans tider; något är att vänta klart.

Det som väntar på något grått, får det till slut i håret.

En olycka kommer sällan ensam; lyckan är en eremit.

Förr fanns bara spiritistiska medier, nu finns även sociala.

Dagens politiska partier har alla samma "ideologi": att komma till makten och behålla den - till varje pris.

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-26 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP