Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling 2


Naket sken [haiku]

 

Stadens dunbolster
Över vår frusna längtan
Omlott i månljus

 

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-02 23:23



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ordet "Omlott" får intressant roll, emedan det kan syfta på såväl ett kramande par som ett slingrat täcke eller en invävd längtan?!?

[och blev skön glimt i kalenderns lucka tolv!]
2019-12-12

    ej medlem längre
Magiskt vacker!
2019-12-03

    ej medlem längre
Du har ett väldigt fint bildspråk!
2019-12-03

    Roger Runkar Ragnar
Som tinad åtrå i bar belysning...!!!
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP