Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivet i stjärnorna [haiku]

 

Lämnade många
För att lämna kärleksrum
Ödsligt är rummet

 

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-11-27 00:49



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Morgonfunderingar runtomkring din rubrik/titel + lite till.
Möjligtvis är detta en smula ovidkommande, men jag chansar.
Förstår förmodligen inner/ytterbörden av den filosofiska meningen "Skrivet i Stjärnorna"

Det är med både andra och tredje ord skrivit inuti stjärnorna, inte på stjärnorna.

Kåserar även kring ordet som figurerar två ggr ( inom parantes ) i synfältet.

Är det ett viktigt förtydligande att detta verkligen är en ( haiku ) ?
Återkommer med mer bryderier inom en snar framtid.....!!!
2019-12-06

  DavidM VIP
Mycket kraftfull, mångskiftande trerading.
2019-11-28

    Jane S VIP
Frågan är varför? Men den kanske hänger ihop med Slingerväxter...
2019-11-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Många känslor fångade i stjärnklar haiku.
2019-11-27

    Lena Staaf VIP
Den bortflyende stjärnan lämnar svarta hål. Du fångade den med orden.
2019-11-27

    ej medlem längre
Guldstjärna för en haiku med udd och skimmer.
2019-11-27

  Kungskobran VIP
Kärlekens vånda
2019-11-27

    Roger Runkar Ragnar
Järnstjärnans stålspets etsar sig in i oss själva (ukiah)
2019-11-27

  Nanna X
Stjärnklar!
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP