Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens tron [haiku]

 

Utan vigselring
Begåvad och bortlovad
Åt upphöjda ting

 

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-02 23:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vad är då "ren" kärlek?
2019-12-03

  KattenKin VIP
Athena?
2019-12-03

    Roger Runkar Ragnar
Vishetens gudinna vem kan det vara ?
2019-12-03

  KattenKin VIP
Till alla som har en passion vid sidan om den ordinära, och som tröstar sig med det
2019-12-03

    Roger Runkar Ragnar
Personligt komponerad till en viss ?
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP