Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vägrar bära svart

Jag är inte sorgsen
därför vägrar jag att bära svart
kanske borde jag förvandla allt detta till levande art

Jag är lättberusad
därför vill jag bära glitter
kanske sitta och lyssna på vårfågelns kvitter


Det är nu slut på kraven
jag tänker säga farväl
men nej jag lämnar inga blommer vid graven.





Fri vers av Sandra De Freitas VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-11-27 21:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ledsen att göra alla vintertöntar besvikna (INTE!), men för varje dag som går kommer vi närmare VÅREN och SOMMAREN.
2019-11-28

  Per Rydberg
Skön dikt! Älskar andra versen så livsbejakande och innehållsrik. Fast det dröjer ju lite tills vårfågelns kvitter.
2019-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag bär alltid svart.
2019-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP