Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänder ett ljus i den sena kvällen

Jag tänder ett ljus i den sena kvällen
Ett ljus med en låga så klar
Att lysa för alla trasiga själar
Som famlar i mörkaste mörker

För tiden är inne för hjälpande händer
Jag sänder mitt lilla ljus klara sken
Och kan jag få en enda ledsen själ
Att le ett litet litet leende i natten
Så har natten blivit mindre mörk

Ty vi är allt för många som likt mig
Gråter en gråt utan tårar i natten

Så det är för alla dessa trasig själar
Jag eldar mitt adventsljus i sena kvällen
Med en önskan om att ge lite hopp




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-28 09:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du är en fin medmänniska med ett stort och varmt hjärta, som sprider ljus för att skingra mörkret!
2019-12-02

  Evelyn Falk Möller VIP
Så vackert skaldat, fina poesivän.
Ljuset du tänt
har jag tacksamt tagit emot,
och det vidare sänt
för i andras mörker råda bot....
2019-12-01

  Alysse VIP
Mycket varmt och fint skrivet!
2019-11-28

  ULJO
”Adventsljus i sena kvällen
Med en önskan om att ge lite hopp”
Så fint!

2019-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP