Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjutande dop

Förlorar detta livs tjut med en något avtrubbad livslinje, med nya andetag och ett levande skede så är arvet i livet det som håller mig levande. Konsten att vara fri låter oss leva som en rättighet istället för en tidig reaktionsform i livets minsta detaljer. Dopet löper med en andlig förnyelse och detta kläcker ut en dröm inombords, det allra heligaste kommer fram. Jag ändrar mitt tänkande och hur jag använder mig av mina förmågor, de sista detaljerna är alltid den starkaste vägen till ett pånyttfödande fenomen, ett levande andetag och den största gåvan som livet någonsin förenat till mänskligheten.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2019-11-29 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP