Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februari sörjer

Februari vill säga att det är skottår vart fjärde år
Februari vet att människor skjuts varje dag som går




Fri vers av Millner VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-30 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP