Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande händer

Visst kan händer tala
ett varmt kärleksfullt språk

Mina händer vill gärna säga
att du är min gud till din kropp

De viskar bara försiktigt
om längtan bort från dina kinder




Fri vers av Millner VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-01 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP