Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


Nr 125 "Offer på tom ruta" (Schackpoesi nr 24 )

Lång rockad åt båda håll

Ruffligt spel och tidskrävande

Men, plötsligt uppenbarar det sig,

Att med ett drag visa att motståndarens

pjäser var i disharmoni

Det som behövdes göras var
ett offer på en tom ruta

Ögongodis för den som behärskar

© Christer Johansson 2019-12-02




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-02 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP