Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

249









Blott en dag
sjöng församlingen
i gälla stämmor
när hon bars ut
av de män
som berövat
henne livet






Fri vers av Fröken Barbarén
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-07-02 18:20



Bookmark and Share


  Henrik Aspelin
Du väver ihop titeln och första raden mycket snyggt.
Och det vilar en tyst vanmakt över texten. Mycket bra, jag gillar den här!
2006-07-16

    Nagelbitaren
Jag gillar den,
enkel men den säger mycket.
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén