Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-11-08 17:54 av the wildcat (medlemsid: 79522) reviderad


Déja Vue


mörkervingen över rutan stryker
det bolmar och ryker
genom mörkret kattögon blänker
crescendot stänker
fem toner vind resten ett brus
vita flingor mot jorden singlar
långa köer hemåt vinglar
ljudvågor bildar ett sövande sus
snörök driver över asfaltens hud i strängar
plötsligt vinden flingorna tar fatt
virvlar det vita skräckens natt
naturen blöder, ormande svängar
Ägget under pedalen i kras
bilen styr utan ratt eller gas
värmer mig över dina ord
bästa värmen som finns på denna jord
positiva tankar




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2019-12-03 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP