Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matterad [haiku]

 

Dras undan trampad
Utmattad på trasmattan
Som aldrig lyfter

 

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-06 12:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och känslofull!
2019-12-08

  Poeten Salvador VIP
På haikuhumör
2019-12-07

  Kungskobran VIP
Man blir schack matt av denna Haiku
2019-12-07

    Roger Runkar Ragnar
Har börjat och konstruera ett manadrinskalspussel. Passformen blir väl inte så där exakt så som du vill ha den. Bitarna blir sköra och faller lätt i sär som vi i vår sfär.
Men det är spännande att se skalets själ växa fram på elementet, bit för bit.

2019-12-06

  TrollTörnTrappan VIP
Försöker räkna ut om det är mattan som dras undan (av att man just trampat på den) eller om det är ens steg som dras undan (av mattan som månne inte vill låta sig trampas på)..

..men landar i slutsatsen att alla moment har vävts samman, emedan "tras" ligger så nära "dras". Mest intressant är att mattan skulle ha kunnat lyfta/flyga?!
2019-12-06

    Roger Runkar Ragnar
Ett alldeles formidabelt litet makramèsmycke som definitivt lyfter som så små kolsyrebubblor i ett trumpetformat champagneglas.
Med rubriken "Matterad" i mitt knä, så sätter jag mig nätt i stolen och väver dig en ägiljett som tack för denna haikuläsning.
2019-12-06

    Jane S VIP
Första raden är riktigt innovativ.:D
2019-12-06

    Lena Staaf VIP
Smärtsamt fint skrivet. Drömmen (eller desillusionen) om att något ska hända som förändrar allt.
2019-12-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP