Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De störtade [haiku]

 

Van självaste fan
Drakar flyger över stan
Sprutar högoktan

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-06 12:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fyndigt
2019-12-07

    Jane S VIP
Haha menar du flygplanen eller demonerna?
2019-12-06

    Lena Staaf VIP
Får association till flygplan som förpestar luften och förstör planeten.
2019-12-06

  Kaptenlöjtnant
snygg
2019-12-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP