Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min poesi [haiku]

 

Korta telegram
Som skickas i efterhand
Från egen hjärttrakt

 

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-12-08 18:57



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Metod att ta efter
2019-12-09

  Kungskobran VIP
Eftertanken?
2019-12-09

  Blomma-Stjärna VIP
suveränt!
2019-12-08

    ej medlem längre
Lite smått lysande.
2019-12-08

    ej medlem längre
Härligt träffande och med en glimt av humor. Visst når telegrammen fram.
2019-12-08

    Lena Staaf VIP
Från hjärta till hjärta(n)! Kortfattat laddat med mening.
2019-12-08

    Roger Runkar Ragnar
En eftertraktad förundran som i retur består av poesi från din fjärde kammare.
Fint avslut på en innehållsrik haiku. Tycker väldigt mycket om den och applåderar förtjust.
Bra jobbat...!!

2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP