Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN SOCIALFASCISTOIDA FÖRNEKELSENS BAKSIDA

Dambergs socialfascistiska egenmäktighet,
hotar rikets säkerhet och är ett indirekt
brott mot demokratin.

Denne auktoritära platthjärnas
förstelnade intelligens
med sin kvasipolitiska retorik,
som inte drog sig för att utesluta Sd
ifrån Regeringens samlade riksdagsmöte
om brottsbekämpande åtgärder i det
sk 34-punktsprogrammet,
gör honom därigenom till
årets opinionsbildare och politiska strateg,
eftersom det visar sig att svenska folket
anser Sd har den bästa
förankringen i verkligheten,
när det kommer till att i praktiken
stävja brottsligheten.

I den brottsligheten utgör faktiskt
Damberg själv den grövsta,
vilken är brott mot rikets säkerhet
och demokratin.

*





Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2019-12-06 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP