Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstminne

Fällde vingarna
vill bygga bo i mitt hår
älgflugan




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-07 07:55



Bookmark and Share


  limerick VIP
Grattis till placeringen!
2019-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Det låter obehagligt, riktiga blodsugare som ställer till med bekymmer.
2019-12-09

  limerick VIP
Skickliga på att snabbt gömma sig i hårbotten. En gammal luskam kan komma till heders efter skogspromenaden.
2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP