Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperado [haiku]

 

Helt körd i diket
Går igång på tjuvtankar
Söker flyktvägar

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-08 21:04



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Spänningsdikt där jag tänker på tänjning av gränser med tillhörande flykt hals över huvud
2019-12-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP