Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudabenådad [haiku]

 

Urspårad planet
Kärleksfulla naturkraft
Upp på banan slet

 

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-08 13:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kortklokt skriftat!
Vad vet vi Kosmos
Och om dess plan
Om någon. ..
;)
2019-12-08

    Lena Staaf VIP
Härlig humor! Kan se den kämpande planeten framför mig. Naturkrafter är inte att leka med.
2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP