Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ridån faller [haiku]

 

Lever i konstpaus
Dramaten på min adress 
Less rollspel och kaos

 

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-08 13:14



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Livsögonblick som en teaterpjäs? Ett verkligt drama!
2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP