Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallvatten [tanka]

 

Ensamma pölar
Vilda vatten i natten
Sjunker till botten

Atlanten över kanten
Oceaner av svarta hav

 

 




Bunden vers (Tanka) av KattenKin VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-08 13:15



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
anknyter till Lena Staaf s kommentar!
2019-12-08

    ej medlem längre
Så rika är våra inre världar...
2019-12-08

  Nanna X
Så våt och fin ; )
2019-12-08

    Lena Staaf VIP
Läser dikten som sjudande känslor i en ( eller flera?) relation(er). Väldig vackert med vattenbilderna som gör att mina tankar som läsare flyter iväg och bottnar åt olika håll.
2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP