Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATHARSIS.

Skriven av fasa,
emottaget
glädjelöst dilemma.

Fruktan kände min hand,
ditt skrev
fuktigt av skräck.

Radera mitt dilemma
minnestroget
med smak av en Tulo.

Kunde jag nu återfå
bröllopsnatten
skrivet per recept, månntro.

Att repetera,
som livslång och
skräckblandad
njutnings terapi.

Bosse 8 december 2019.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-08 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten