Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Jag andas ord
Av ordoro
Mun mot mun-metoden
Olycklig
När orden inte andas
Av sig själva

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-12-09 01:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som känns! Mycket bra skrivit!
2019-12-15

    Roger Runkar Ragnar

2019-12-14

    Jane S VIP
Ordoro. Ett helt nytt skitbra ord. Taget! :)
2019-12-12

  Stanley Rydell
Ord som skapelseakt
skapande ord ur andningen
som kommer först

Lyriken som ut- och inandning
mellan diktaren och mottagaren

Något sker i mellanrummet mellan kroppar som sändare och mottagare

Julia Kristeva placerar språkets ”födelse”/ordbildningen mellan barnets och den nära förälderns kroppar.
Kanske också ordoron blir till ur en skavning i processen, dikten som en levande skapande oro?
Din dikt väcker mycket!
2019-12-10

  Solstrale VIP
JAMONA - kan se ordet eller ska det vara JA MONA! versalerna kan bidra till diktens form i sin egenhet... pånyttfödesle av ord...
2019-12-09

  Blomma-Stjärna VIP
så mycket detta enda ord säger; ordoro!

Andas ord
låta orden andas
av sig själva

- javisst låter det som en förlossning och du är barnmorskan
alternativt en läkare som gör upplivningsförsök
2019-12-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra ordlek, som säger mycket. Bäst när orden kommer av sig själva.
2019-12-09

    Lena Staaf VIP
Ordlekar, "ordoro", är ditt signum som vi får njuta av efter lyckad graviditet.
2019-12-09

    ej medlem längre
Vissa förlossningar är svårare än andra. Men dina ord färdas fritt i vinden som en naturkraft.
2019-12-09

  Anya VIP
Underfundigt. Tycker om hu4 du leker med orden i allvarlig ton.
2019-12-09

  Poeten Salvador VIP
När du har släppt kontrollen över orden andas de av sig själva
2019-12-09

  Kungskobran VIP
När inte orden kommer av sig själv blir dom tråkiga
2019-12-09

    Roger Runkar Ragnar
Förlossningscentralen för dikter som ligger i träda, och du som ordmorska förlöser poesin med varlig hantering.
Den ömsinta modern som älskar sina ord.
2019-12-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP