Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vägar [haiku]

 

Kom till mig kära
Som finns runt andra hörnet
Låt vägar bära

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-12 00:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Längtande och kännande!
2019-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku om längtan!
2019-12-13

    Jane S VIP
Kärleken, den kärleken...
2019-12-12

    Lena Staaf VIP
Nära men ändå långt bort? Svårt att få syn på varandra när ett hörn ligger i vägen.
2019-12-12
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP