Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut bränsle [haiku]

 

Tungt uppför backen
Familjebil på tomgång
Knuffas till macken

 

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-20 11:35



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Tanka med Haiku
2019-12-21

    Lena Staaf VIP
Läser det både som en trött bil och en trött husmorså här i julförberedelernas tid. Men krönet ochvkommande nedförsbacke uppnåddes ändå?
2019-12-20

    Jane S VIP
Jepp. I know that feeling. Puh.
2019-12-20

  Blomma-Stjärna VIP
hahaha - har varit med om!
2019-12-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP