Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En myt om döden [tanka]

 

När Nyx promenad
Går över himlavalvet
I Morfeus hemstad
Slåss Thanatos och Hypnos
Själens sista reningsbad

 

 




Bunden vers (Tanka) av KattenKin VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-12-12 00:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2019-12-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken dramatik! Superbra tanka!
2019-12-12

    Lena Staaf VIP
Vackert, dramatiskt, mytiskt.
2019-12-12

  Stanley Rydell
Hypnotiskt!
2019-12-12

  Kaptenlöjtnant
snyggt!
2019-12-12

  Blåmes
Vacker skildring, skickligt flätad dikt!
2019-12-12
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP